Už jedině s Directem

02.05.2012 16:06

Společnost Direct má k uspokojení zákazníků nemalý arzenál možností, který dává každému novému pojištěnému členovi možnost, aby si zvolil přesně ty služby se kterými bude nanejvíš spokojen a bude čerpat bonus, který mu je automaticky poskytnut.

 

Direct pojišťovna nabízí pojištění automobilů a motocyklů. V obouch případech se může vybrat druh pojištění ( základní, rozvinutý ). V základním jste pojištěny na nečekané živelné pohromy, újmě na zdraví a poškození věcí částkou do 35 miliónů v rozvinuté variantě se mění pouze částka pojištění na 70 miliónů.

 

K oboum pojištěním máte v ceně zahrnutou službu ASISST, která Vám bude k dispozici 24 hodin, 7 dní v týdnu. Také máte možnost využívat služby AutoHelp. S touto službou budete mít velmi jednoduché řešení automobilových nehod, protože ho za Vás vyřeší pracovníci Direct pojišťovny.

 

Také nesmím zapomenout čerpání ročního 5-ti % bonusu v případě čisté jízdy až do maximální výše 50 – ti %. Tento bonus Vám dá slevu na celkové roční pojistné. Ale pozor bonusu se dosáhne pouze bez způsobení nehody z Vaší strany!